Menu

Menu

ForsideJyllandsserienJS- TruppenStaffJS Træningstider Stilling og kampprogram SeniorSerie 2 HerreSerie 3 HerreSerie 5 HerreU19U-19 Liga 1U-19 Liga 3U-19 Liga 4ErhvervsklubbenMedlemmerBestyrelsenSponsorNet WorkplusTøj SponsorerOm VIFBestyrelseSportslig ledelse
VIF Herre
En Skjern spiller forsøger at holde Vardes Lasse H.Kristensen i kort snor hvilket også var nødvendig, Lasse scorede to af hjemmeholdet mål i 3-2 sejren over Skjern GF Foto: Sports.foto.Varde

Varde sejrer 3-2 over Skjern

Varde sikrer sig sejren efter intens kamp og avancerer i stillingen.

Varde IF i Serie 2 fik 3 vigtige point på kontoen, da de i fredagens aftenkamp på hjemmebane vandt den vigtige kamp mod Skjern GF med 3-2.

I første halvleg havde Skjern ellers to skud på træværket, men kort før pausen nettede Varde to gange, først ved Bertram Liestmann Sørensen og derefter ved Lasse H. Kristensen, til pause stilling 2-0. Lasse H. Kristensen skulle kun bruge et minut i anden halvleg for at bringe hjemmeholdet på 3-0, en stilling der holdt til kampens sidste minutter, hvor Skjern i det 88. og 90. minut reducerede til 3-2, som blev kampens resultat. Varde spillede sig op på en delt 3. plads i rækken, men med en kamp i hånden.

Varde spiller allerede tirsdag aften hvor holdet møder Hjerting IF på udebane.