ForsideJyllandsserienJS- TruppenStaffJS Træningstider Stilling og kampprogram SeniorSerie 2 HerreSerie 3 HerreSerie 5 HerreU19U-19 Liga 1U-19 Liga 3U-19 Liga 4ErhvervsklubbenMedlemmerBestyrelsenSponsorNet WorkplusTøj SponsorerOm VIFBestyrelseSportslig ledelse
Andreas Blåholm i ation med Aarhus 1900 Foto: Sports.foto.Varde

Referat af JS holdets 0-1 nederlag i weekendens kamp

Mål i de døende minutter sikrer sejr til udeholdet efter intens kamp.

Varde tabte til topholdet på et mål i slutfasen

Vardes JS-hold er ikke tilsmilet af heldet. Holdet matchede til fulde topholdet Aarhus 1900, men på et af udeholdets få målchancer faldt kampens eneste mål i det 89. minut. Holdene stod godt til hinanden og tilskuerne var vidne til en underholdende kamp med spænding til sidste fløjt. Vurderet ud fra antallet af målchancer havde det ikke været uretfærdigt, hvis alle 3 points var blevet i det vestjyske, men igen manglede den sidste skarphed i felterne.

I startformationen var Oliver Gadgaard tilbage på den centrale midtbane, hvor han erstattede Jeff Pedersen, mens Elias Rye Poulsen erstattede Noah Munk på højre kant. Simon Riber Nielsen var tilbage i det centrale forsvar, hvormed Jonas Borgen Dahl blev skubbet op på venstre kant, hvilket sendte Kasper Søndergaard ud på bænken.

De første 45 minutter var spillemæssigt en lige affære, hvor Varde kom frem til de største scorings- muligheder. Allerede i det 5 minut havde Mads Falk en god mulighed for at bringe Varde i front på en aflevering fra Andreas Blåholm. Det lykkedes desværre keeperen at redde Falk´s forsøg til et hjørnespark.

Efter 25 minutters spil var Sebastian Kargo tæt på efter glimrende sammenspil med Mads Falk, men Kargos afslutning blev blokeret af en forsvarsspiller. Minuttet efter kom gæsterne frem til den eneste reelle farlige afslutning på mål før pausen, men Oliver Bebensee parerede flot.

Kort før pausen fik Mads Falk en ny god mulighed på en dyb stikning i feltet fra Oliver Gadgaard, men Falks afslutning strøg lige forbi stolpen.

Fin halvleg af Varde spillerne, hvor en føring på et enkelt mål ikke havde været ufortjent.

Varde fortsatte de gode takter efter pausen og efter knap 5 minutters spil havde Jonas Dahl en stor mulighed på et indlæg fra Elias Rye Poulsen, men hovedstødet røg over mål.

Efter 20 minutters spil burde Simon Ravn have bragt Varde på sejrskurs. Efter glimrende opspil blev Ravn spillet i feltet, han afdriblede sin direkte modstander, men fra kanten af det lille felt sparkede han forbi stolpen.

Kort efter fik aarhusianernes farlige angriber Frederik Tramm en stor mulighed for at bringe Aarhus 1900 i front, men hans hovedstød på et indlæg fra højre kant strøg lige forbi stolpen.

Som halvlegen skred frem, lignede det efterhånden en målløs affære. Sebastian Kargo var dog tæt på med godt 5 minutter tilbage af den ordinære spilletid. Oliver Gadgaard spillede ham fri på kanten af feltet med en dyb stikning, men med en fantastisk forsvarsindgreb af en Aarhus 1900 spiller lykkedes det at afværge faren inden Kargo fik afsluttet.

Med 1 minut tilbage af den ordinære spilletid faldt så sejrsmålet til aarhusianerne, som slog til da chancen bød sig. Viktor Bjelke forfejlede sit indgreb omkring midterlinjen og Simon Riber Nielsen var simpelthen for flink, og tillod at Morten Bertelsen blev spillet fri feltet, hvor han flot sendte bolden i nettet uden chance for Oliver Bebensee.

I tillægstiden satsede Varde hele butikken uden at det afstedkom oplagte muligheder, derimod var aarhusianerne tæt på en scoring til 2-0, men Oliver Beebensee klarede godt for sig.

Ærgerligt nederlag på en dag, hvor holdet virkelig præsterede flot, men som det ofte går tilsmiles topholdet af heldet til sidst, mens bundholdet bliver straffet på en enkelt fejl.

Med nederlaget er situationen i bunden af puljen efterhånden kritisk, men med sejre i de 2 sidste kampe er en playoff kamp så afgjort stadigvæk inden for rækkevidde.

Holdets næste kamp er på lørdag, hvor holdet hjemme møder Kolding Boldklub. Der er kampstart kl. 15.45.