Menu

Menu

ForsideJyllandsserienJS- TruppenStaffJS- Træningstider Stilling og kampprogram Serie 2 Serie 3 Serie 5 U19U-19 Liga 1U-19 Liga 3U-19 Liga 4Om VIF Herre FodboldForeningens formålBestyrelseSimon KarkovErhvervsklubbenNetværksplus SponsorTøjsponsor
VIF Herre
En veltilpas Sebastian Kargo Larsen efter scoringen til 1-0 Foto: Sports.foto.Varde

Varde rykker ned i Jyllandsserie 2

Varde taber 1-3 til Kolding B på hjemmebane, efter de ellers kom foran.

Vardes Jyllandsserie Herrer må desværre indstille sig på, at det hedder Jyllandsserie 2, når forårssæsonen går i gang. Det blev kendsgerningerne efter, at holdet lørdag på hjemmebane på en regntung bane tabte med 1-3 til Kolding B, som var de nærmeste rivaler i kampen om forbliven i rækken. Varde kom ellers foran tidligt i kampen på mål af Sebastian Kargo Larsen, men efter 20 minutter bragte gæsterne balance i regnskabet, og med 2 mål i anden halvleg til Kolding var løbet kørt for hjemmeholdet.

Varde spiller sidste kamp inden vinterpausen søndag den 27-10 mod Aarhus Black Vibers